Simbolinė Kūčių vakarienė

Nebe pirmus metus Mažeikių nakvynės namuose prieš pat Kūčias – gruodžio 23-iąją – rengiama simbolinė Kūčių vakarienė, kurioje dalyvauja šios įstaigos personalas ir gyventojai. Pasak Nakvynės namų direktoriaus Antano Krivicko, susirenkame čia pabūti kartu, pakalbėti apie savo bėdas ir šiaip pabendrauti.

Vakarienėje dalyvavo Mažeikių Švč. Jėzaus širdies bažnyčios legionierės. Jų vardu kalbėjusios Airidos Lementauskienės teigimu, išmokime priimti žmogų tokį, koks jis yra: su visomis jo silpnybėmis ir nedorybėmis, padėkime vienas kitam čia ir dabar, kadangi svarbiausia yra meilė Dievui, meilė žmogui.

Nediduką koncertėlį susirinkusiems dovanojo muzikantas ir dainininkas Renatas, kuris yra krikščioniškos grupės „Aš esu“ atstovas. Atlikėjas ne tik grojo gitara ir dainavo, bet ir įdomiai pasakojo. A. Lementauskienės teigimu, grupė „Aš esu“ yra protestantai. Renatas anksčiau buvo netikintis, o kai atsivertė ir pradėjo tikėti, Dievas tarytum jam atsilygino: vyras pradėjo kurti giesmes ir pats akompanuoti.

Nakvynės namų direktorius nuoširdžiai padėkojo simbolinėje Kūčių vakarienėje dalyvavusiam dvasininkui, dainininkui ir muzikantui Renatui bei Švč. Jėzaus širdies bažnyčios legionierėms. Taip pat A. Krivickas Nakvynės namų gyventojams įteikė po šakotį ir visiems palinkėjo gerų Kalėdų.

Valerija KVEDARAITĖ

Nuotraukos Antano Krivicko

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode